Σελίδα 1 από 1

Κανονισμοί δημοσιεύσεων

Δημοσιεύτηκε: Σάβ 21 Απρ 2018, 11:07
από admin
Δεν υπάρχει λογοκρισία στο forum, ούτε απο Διαχειριστές ούτε απο τα άλλα μέλη. Κάθε προσπάθεια λεκτικού bullying (κοινώς τραμπουκισμού), θα πατάσσεται. Το forum λειτουργεί με κανονισμούς, όχι με εγωϊσμούς. Λειτουργεί με αρχές, όχι με αρχομανία.

Τα μέλη οφείλουν να επικοινωνούν κόσμια, ευγενικά, χωρίς υβριστικές εκφράσεις, χωρίς προσβολές, επιθετικότητα, εχθρότητα. Εκφράσεις πεζοδρομίου απαγορεύονται.

Η ατέρμονη προβολή και εμμονή αιρετικών απόψεων απαγορεύεται. Επιτρέπεται μόνο μια λελογισμένη συζήτηση περί αυτών, ωστε να καταδειχθεί η πλάνη και να βοηθηθεί όποιος έχει ανάγκη. Ανθρωποι τυπου "ου με πεισεις καν με πείσεις" δε θα βρούν ευήκοον ους στο forum μας.

Υπερβολική χρήση έντονων μέσων όπως κεφαλαία, bold, χρωματα, μεγάλο μέγεθος, φωτογραφίες, link, ή εξαιρετικά μακροσκελή posts κατα συρροήν, flooding, και άλλες καταχρήσεις της φιλοξενίας του χώρου, απαγορεύονται.

Πρός τα μέλη που παραβιάζουν τους κανόνες, θα υπάρχουν αιτιολογημένες προσωπικές προειδοποιήσεις με δυνατότητα εξηγήσεων, οι οποίες προειδοποιήσεις όμως κάποια στιγμή θα εξαντλούνται. Η επιείκειά μας θα είναι σημαντική αλλά όχι ατελείωτη. Η διαχειριστική ομάδα δέν είναι βαρήκοη, ως εκ τούτου μπορεί να ακούσει τον αντίλογο κάποιου μέλους που κρίνει ότι προειδοποιήθηκε άδικα. Η κατάχρηση εξουσίας απαγορεύεται.