Πρόκειται περί μιας νέας προσπάθειας

Κλειδωμένο
admin
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: Κυρ 17 Μαρ 2019, 15:22

Πρόκειται περί μιας νέας προσπάθειας

Δημοσίευση από admin » Κυρ 17 Μαρ 2019, 16:23

Να επισημάνουμε ότι η παρούσα προσπάθεια δεν εχει ουδεμία σχέση σε επίπεδο ιδρυτικό, απο αλλη προγενέστερη υπο την ίδια domain στέγη. Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια, που επιδιώκει να κρατήσει τα καλά του υφιστάμενου Ορθόδοξου διαλόγου σε forums, και να μετουσιώσει τα αρνητικά σε θετικά επίσης.

Στο χώρο της Ορθόδοξης ιντερνετικής Επικοινωνίας, κάθε πλατφόρμα έχει ασφαλώς τα θετικά της. Απο την άλλη, όταν κάποια μεινοεκτήματα χρονίζουν, δημιουργούν και μια σειρά ελαττωμάτων.

Διότι τι είναι ένα ελάττωμα παρά μια διαστροφή ενός προτερήματος; Αν εχεις πείσμα, είναι γιατί εχεις δυναμη μέσα σου αλλά τη στρέφεις στο άγονο. Αν εχεις δειλία, είναι επειδή αγαπάς την ασφάλεια και τη βεβαιότητα, μονο που στρέφεσαι στη λάθος ασφάλεια. Γενικά, πολλές φορές το πάθος δεν ειναι παρα μια θετική δύναμη της ψυχης που πηρε λάθος δρόμο.

Η παρουσία ενός νέου forum δεν ερχεται να λειτουργήσει εχθρικά προς τα ήδη υφιστάμενα. Εϊμαστε (ή πρέπει να είμαστε) όλοι του αυτού πνεύματος, και συνεπώς η ομόνοια και η ομοψυχία πρέπει να διαπνέει το έργο μας. Ταυτοχρόνως, σε μια μεγάλη κοινότητα, είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξουν διαφορετικές απόψεις για το ύφος, το ήθος, τη θεματολογία κλπ ενός forum. 

Επιδίωξή μας θα είναι η διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου συζητήσεων και συμπεριφορών μεταξύ μελών, mods.

Σε αυτό το πνεύμα λοιπόν, θα επιδιώξουμε μια χαλαρή, ισορροπημένη επικοινωνία, χωρίς φόβο ή πάθος αμετρο κι αμέτρητο. Ως εραστες της Αλήθειας, όχι της "άποψής μας".

Κλειδωμένο